אירועי התרבות באשדוד
  • ראשי
  • חזרה לאשדוד נט
  • פרסמו אירועי התרבות

ג'אז בקלנג

  • אשדוד נט
  • אירועים

ג'אז בקלנג / בית אריה קלנג

דור אסרף והרכבו פותחים סדרת מופעים חדשה בעיר.

'ג'אז בקלנג' הוא פרויקט מוזיקה אינטימי, המשלב מופעים בסגנונות שונים של ג׳אז, רומנטי, פאנק, תנ"כי ועברי. האמנים הנוטלים חלק בסדרה זאת הם מהמובילים בסצנה הישראלית והמופעים בסגנונות שונים מהווים ראי לחברה הרב תרבותית בארץ.

המופע הראשון עם הסקסופוניסט דור אסרף, במופע אינטימי בגלריה של בית אריה קלנג - בית האמנים בגבעת יונה.

דור, סקסופוניסט ומוזיקאי מהמוערכים בסצנת המוזיקה היהודית העולמית, ומלווה קרוב לעשור את גדולי הזמר אברהם פריד ומרדכי בן-דוד יעקב שווקי ברחבי הגלובוס.

אמן הסקסופון דור אסרף השיק לפני כשלוש שנים את אלבום הבכורה: “אגדלך” – מיטב הקלסיקות בעיבודי סמות’ ג’אז ומקצבים חדשים, בהשארת מוזיקת עולם עכשווית. האלבום , שהיה מועמד לפרס הגרמי היוקרתי מביא בשורה של ממש לחובבי הז’אנר, לא בכל יום יוצא אלבום אינסטרומנטלי על טהרת הג’אז, מה גם שהאלבום מכיל את מיטב להיטי הזמר היהודי של כל הזמנים, בהגשה מיוחדת ויוצאת דופן. אסרף , יליד פתח תקווה, בוגר הקונסרבטוריון המקומי ותלמידו של מאסטרו פטר ורטהיימר. חוזר בתשובה ומתחזק בשנים האחרונות, הינו אחד המוזיקאים היותר מוערכים ומבוקשים בסצנת המוזיקה היהודית העולמית, ומלווה קרוב לעשור את גדולי הזמר היהודי שוואקי, פריד ובן-דוד במופעי ענק ברחבי הגלובוס.


את סדרת המופעים "ג'אז בקלנג" בהפקת החברה העירונית לתרבות הפנאי מנהל אומנותית המוזיקאי האשדודי אדיר כוכבי, חצוצרן, מעבד, מלחין ומפיק הפועל למעלה מ- 25 שנים.

בוגר האקדמיה למוסיקה של אמסטרדם, ניגן עם אמנים והרכבים מובילים באירופה, אמריקה ובישראל. היה שותף לפרויקטים מגוונים בארץ ובעולם (תאטרון, פסטיבלים, סדנאות) וכיו"ב, מוביל את ההרכב ״אדיר כוכבי והשורשים״ - הרכב המזניק את המוזיקה התימנית השורשית אל המאה ה-21. כמו כן ניהל אומנותית את 100 אחוז מקורי (פרויקט של 20 אמנים אשדודים ביצירה מקורית) והיה שותף להפקת יום המוזיקה הבינלאומי באשדוד.בין השירים הנבחרים במופע, אפשר יהיה לשמוע את: 'אגדלך' – לחן: מרדכי כלפון ביצוע מקורי: פיוט ספרדי, 'השבעתי' – לחן: פנחס ברייער ביצוע מקורי: דוד קאליש, 'ישימך' – לחן: יוסי גרין ביצוע מקורי: אברהם פריד ועוד.

יום רביעי 13.2.19 בשעה 21:00

המופע : The jawz, סקסופונים וכלי נשיפה: דור אסרף, פסנתר: אחיה אשר כהן אלורו , מורן בראון : בס /טרומבון, תופים : גיל לדין .

מכירה דרך אשדודית 50 ₪ מכירה מוקדמת 60 ₪. ביום האירוע 70 ₪ .

בית אריה קלנג, רח' יאיר 2, אשדוד.

לפרטים ולרכישה: 08-9221883.

הרשמה 08-922-1883



בית אריה קלנג

פרטי האירוע

  • בית אריה קלנג
  • יאיר 2‏ ‏אשדוד‏
  • אשדוד
  • יום רביעי, 13.02.19 21:00

פרטי המקום

  • 08-922-1883

אירועים נוספים

8 דצמ

גם למפלצות יש רגשות - מיכל סנונית

יום ראשון, 08.12.19 17:30

הספריה העירונית אשדוד ע"ש מאירהוף, אשדוד

כרטיסים ופרטים נוספים

9 דצמ

מעבר למילים ולשפה

יום שני, 09.12.19 19:00

ספריה עירונית ע"ש מאירהוף, אשדוד

כרטיסים ופרטים נוספים

9 דצמ

הרובוטית

יום שני, 09.12.19 20:30

יד לבנים, אשדוד

סוג האירוע: הצגות תאטרון ומחזמר

כרטיסים ופרטים נוספים

9 דצמ

האופרה הירושלמית מציגה ריגולטו

יום שני, 09.12.19 20:30

המשכן לאמנויות הבמה, אשדוד

סוג האירוע: מוסיקה ומופעים

כרטיסים ופרטים נוספים

10 דצמ

מופע: אהבה יוונית - איזקיס

יום שלישי, 10.12.19

מתנ"ס גולדי, אשדוד

כרטיסים ופרטים נוספים

10 דצמ

מופע לילדים: מלך הטבע

יום שלישי, 10.12.19 17:30

מתנס עוזיאל רחוב סיני 25, אשדוד

כרטיסים ופרטים נוספים

10 דצמ

טל פרידמן – "דברים שלמדתי מהבת שלי״

יום שלישי, 10.12.19 19:00

-, אשדוד

קהל יעד: מבוגרים

סוג האירוע: בידור וסטנדאפ

כרטיסים במחיר 10-30 ש"ח

כרטיסים ופרטים נוספים

10 דצמ

יהב קריטי – שף על גלגלים

יום שלישי, 10.12.19 20:30

מתנס עוזיאל רחוב סיני 25, אשדוד

כרטיסים ופרטים נוספים

11 דצמ

עכבר העיר ועכבר השדה

יום רביעי, 11.12.19 17:30

מרכז קהילתי דיונה, קק"ל 90, אשדוד

כרטיסים ופרטים נוספים

11 דצמ

הצגה: מנגינת הפלאים

יום רביעי, 11.12.19 17:30

מתנ"ס גולדי, אשדוד

כרטיסים ופרטים נוספים

12 דצמ

שירת הבקשות קונצרט פרשת "וישלח"

יום חמישי, 12.12.19 20:00

מונארט, אשדוד

סוג האירוע: מוסיקה ומופעים

כרטיסים ופרטים נוספים

14 דצמ

זרים מושלמים הבימה

שבת, 14.12.19 21:00 עד יום חמישי, 19.12.19

המשכן לאמנויות הבמה, אשדוד

סוג האירוע: הצגות תאטרון ומחזמר

כרטיסים ופרטים נוספים


פרסום בלוח

לפירסום בלוח חייגו 050-7870908

כל הזכויות שמורות אשדוד נט